چگونه یک برنامه نویس موفق و پولدار شویم
- 1397/2/4
- 2586
- مهارت های کسب و کار
آیا قوانین خاصی وجود دارد تا ما بتوانبم یک برنامه نویس موفق و پولدار شویم؟
باید در جواب این سوال بگم بله، قوانین خاصی وجود دارد تا یک برنامه نویس حرفه ای بتواند از حرفه ای بودن خود استفاده کرده و پول، شهرت و موفقیت بدست بیاورد. اما این قوانین چیست؟
زمانی که به صدر رده ی پولدار ترین مردان دنیا نگاه می کنیم نام کسانی رو خواهیم دید که از طریق فناوری اطلاعات و برنامه نویسی به اینجا رسیده اند. آدم هایی مثل بیل گیتس خالق ویندوز و شرکت مایکروسافت یا موسسان گوگل لری پیچ و سرگی برین و یا خالق نرم افزار آفیس چارلز سیمونی و... که البته آدم هایی از این دسته قبیل کم هم نیستند.
سرگذشت بیل گیتس یا همه ی کسانی که از طریق برنامه نویسی به پول و شهرت رسیده اند می تواند بهترین الگو برای برنامه نویسان جوان و آماتور باشد. ولی زمانی ما می توانیم سرگذشت آنها را به بهترین نحو برای خود الگو قرار دهیم که از کوچکترین جزئیات و مراحل رسیدن آنها به موفقیت اطلاع داشته باشیم.
راهکارهایی مناسب برای موفقیت در برنامه نویسی
عشق به برنامه نویسی
برنامه نویسی شاید در ظاهر شیک و باکلاس باشد ولی در باطن گاو نر می خواهد و مرد عمل...
زبان های مختلف برنامه نویسی هر روزه در حال بروز شدن و گسترده تر شدن هستن پس اگر نتوانید برنامه نویس به روزی باشید بهتر است برای پولدار شدن روی این شغل حساب نکنید.
زمانی که شما در حال نوشتن یک برنامه هستید بارها و بارها با خطاهای گوناگونی مواجه می شوید که حتی ممکن است برای رفع این خطاها روز ها و یا هفته ها درگیر باشید، پس بدون پشتکار هم نمی توانید موفق شوید.
جالبه بدونید زمانی که بیل گیتس شرکت مایکروسافت را تاسیس کرد شبانه روز در آنجا مشغول کار بود و حتی هفته ها خانه نمی رفت تا توانست با موفقیت اولین محصول خود را معرفی کند.
داشتن تخیل قوی و خلاقیت
شما باید بتوانید قبل از نوشتن برنامه ی خود آن را در ذهن خود تصور کنید، اون رو بسازید و حتی با اون کار کنید و بعد از اینکه مغز شما توانست قبول کند که این برنامه قابل تولید است با خلاقیت خود آن را در دنیای واقعی تولید کنید.
اگر برنامه نویسانی با تخیل و خلاقیت قوی در دنیا وجود نداشتند هیچ وقت زندگی ما بدین گونه دگرگون نشده بود. به زندگی حرفه ای های این عرصه نگاه کنید همه ی آنها محصولی منحصر به فرد ارائه کردن و به موفقیت رسیدن، توجه داشته باشید که کار هیچکدام از آنها کپی از دیگری نبود.
یک فروشنده، نویسنده و اجرا کننده ی حرفه ای باشید
جالبه بدونید مشکل بسیاری از برنانه نویسان دنیا چه حرفه ای و چه آماتور این است که فکر میکنند فقط با نوشتن کد و تولید برنامه می توانند به موفقیت و پول برسند در حالی که اصلا اینطور نیست شما زمانی که برنامه خود را به بهترین نحو ممکن نوشتید باید آن را به دیگران معرفی کنید در مورد اون بنویسید و حتی از قبل برای ایده ی ذهنی خود مشتری پیدا کنید. پس خود را فقط به حرفه ای برنامه نویسی محدود نکنید و روی ارتباطات خود با دیگران هم سرمایه گذاری نمایید.
حتی بیل گیتس و استیو جابز هم قبل از تولید محصولات خود برای آنها مشتری پیدا کرده بودن، مثلا بیل گیتس توانست قبل از تولید اولین سیستم عامل خود آن را به IBM بفروشد و بعد شروع به ساختن اون بکند.
در پایان
بیل گیتس با قدرت تخیل قوی خود سیستم عامل مورد نظر را در ذهن خود ساخت و بعد از آنکه مغز او قبول کرد که می تواند چنین محصولی رو بسازد محصول خود را مثل یک فروشنده ی حرفه ای به کسی که نیاز داشت فروخت و بعد از اون با عشق به برنامه نویسی و خلاقیت توانست به دنیای واقعی آن را ارائه کند.