معرفی موتور Unity (یونیتی) و ساخت بازی آنلاین
- 1397/2/5
- 2818
- نرم افزار های تخصصی
موتور بازی سازی Unity (یونیتی) چیست؟
Unity (یونیتی) یک موتور بازی سازی چند سکویی می باشد. یعنی هم برای ویندوز، هم برای آیفون و اندروید و بیشتر سیستم عامل ها می توان خروجی گرفت. که توسط Unity Technology (فناوری های یونیتی) ساخته شده است. ساخت بازی بسیار ساده با این موتور برنامه نویسی و همچنین قیمت مناسب و قدرتمند بودن این موتور برنامه نویسی باعث شده است که بیشتر برنامه نویسان ساخت بازی به سمت این موتور بازی سازی کشیده شوند.
بیشتر کارها در Unity بدون کد نویسی و در محیط ویژوال انجام می شود و تنها بخشی از کار توسط کد نویسی انجام می گیرد ولی باید توجه داشته باشید که منطق بازی با کد نویسی انجام می گیرد و هر چه شما در این بخش حرفه ای تر باشید، بازی بهتری خواهید ساخت. همچنین محیط کار Unity برای ساخت بازی های سه بعدی ساخته شده ولی امکان ساخت بازی های دو بعدی نیز در آن وجود دارد.
همان طور که در بالا نیز اشاره کردیم موتور Unity (یونیتی)، Cross Platform (چند سکویی) می باشد و به این معنی می باشد که توسط آن می توانید برای اندروید، IOS، ویندوز فون، بلک بری و همچنین برای کنسول های پلی استیشن، ایکس باکس، Wii U و همچنین مرورگرها بازی های سه بعدی و دو بعدی بسازید.
با چه زبان های برنامه نویسی می توانید در Unity (یونیتی) بازی بسازید
Unity از زبان های برنامه نویسی معروف پشتیبانی می کند. شما می توانید با زبان برنامه نویسی سی شارپ (C#.Net)، جاوا اسکریپت و زبان برنامه نویسی بو (یک زبان برنامه نویسی از خانواده پایتون) در این موتور برنامه نویسی کنید که البته زبان برنامه نویسی بو از نسخه ی 5 به بعد در Unity حذف شد. ولی زبان برنامه نویسی سی شارپ که یکی از قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی در دنیا می باشد با قابلیت شی گرایی و ارث بری می تواند به شما در پروژه های بسیار بزرگ و حرفه ای کمک کند و شما بتوانید هر بازی که در ذهن خود دارید با آن بسازید.
آیا با استفاده از Unity می توان بازی های آنلاین مانند بازی کلش و .. ساخت؟
شما می توانید از قابلیت شبکه که از نسخه 5 به بالا در Unity (یونیتی) اضافه شد استفاده کرده و با گرفتن سرور های اختصاصی بازی خود را یه صورت آنلاین برای میلیون ها نفر به نمایش بگذارید و از این طریق به ثروت و شهرت برسید. جامعه ی امروز هر روز بیشتر و بیشتر به سمت اینترنت و فناوری اطلاعات می رود و تا چند سال دیگر شما حتی برای خرید و کارهای اداری هم از خانه بیرون نمی روید. پس اگر شما هم می خواهید در این حیطه سهمی داشته باشید حتمن بازی های خود را به صورت آنلاین طراحی نمایید.
در کل موتور یونیتی پیشرفت بسیار خوبی را در چند سالهی اخیر تجربه کرده است و با سیاستهای خود توانسته جنب و جوش بسیاری را در بین سازندگان مستقل به وجود بیاورد. یونیتی در حال حاضر از سیاست رایگان بودن موتور خود پیروی نمیکند و این موضوع را تنها برای استفادهای شخصی مجاز میداند. شما میتوانید با پرداخت ماهیانه ۳۵ دلار برای حالت Plus یا ۱۲۵ دلار برای حالت Pro بدون هیچ مشکلی از این موتور دوست داشتنی استفاده کنید. که البته در کشور ما به دلایل تحریم و عدم قانون کپی رایت از تمامی نسخه ها به صورت رایگان استفاده می شود.