لگو وب سایت هوشمندان
جستجو

آیا کسب و کار، حرفه و یا شغل من به وب سایت نیاز دارد

آیا شما به وبسایت نیاز دارید؟

شاید تا به امروز کلمه دنیای مجازی بارها و بارها به گوش شما خورده باشد. دنیای مجازی جایی است که پر از انواع وبسایت های گوناگون با اطلاعات مختلف و در مورد مشاغل و کسب و کارهای مختلف می باشد که هر کدام به نحوه ای سهمی از بازدید های کاربران اینترنت را در دست خود گرفته اند. حالا سوال اینجاست...

وبسایت چیست و چه کمکی به حرفه، شغل و یا کسب و کار من خواهد کرد؟ آیا کسب و کار من به وبسایت نیاز دارد؟ داشتن آن چقدر برای من هزینه بر می باشد و در ازای این هزینه تا چه اندازه می تواند به من کمک کند؟

در دنیای امروز که می توان آن را انقلاب اطلاعاتی و یا انقلاب فناوری اطلاعات نامید، دیگر روش های سنتی تبلیغات کارآمد نخواهند بود و شما برای اینکه سهمی از مبادلات را داشته باشید باید در دنیایی تبلیغات کنید که عمده مردم در آنجا به دنبال نیاز های خود می گردند. وبسایت، مجموعه ای از صفحات مرتبط به هم است که اطلاعاتی را در اختیار بیننده قرار می دهد. وبسایت، امکان حضور هر شخص یا شرکت در شبکه اینترنت است. یک وبسایت می تواند علاوه بر ایجاد ارتباط و معرفی دارنده سایت، امکان اطلاع رسانی به روز، بازاریابی و معرفی بین المللی را نیز فراهم آورد. داشتن وبسایت برای یک شرکت مانند داشتن یک کاتالوگ تبلیغاتی اما با مزایای فراوان تر نسبت به آن است. یک کاتالوگ می تواند شامل تصاویر و متون برای معرفی خدمات باشد اما یک وبسایت می تواند از تصاویر، متون، فیلم و حتی یک فایل صوتی و یا انیمیشن نیز بهره بگیرد بنابراین امکان اطلاع رسانی جامع با محتوایی جذاب تر را می دهد. طراحی، چاپ و انتشار هر نسخه از کاتالوگ نیاز به هزینه بالایی دارد اما برای طراحی وبسایت و نگهداری آن کافیست هزینه ای بسیار پایین پرداخت شود و حتی با داشتن یک وبسایت داینامیک در هر زمان که بخواهیم بدون هیچ هزینه جانبی می توانیم آن را ویرایش کنیم و در طول زمان هزاران و یا میلیونها کاربر می توانند بارها و بارها از آن بازدید کنند. شما با داشتن وبسایت می توانید در هر زمان یا مکانی اطلاعات، محصولات و یا خدمات خود را به نمایش بگذارید و در هر ساعت از شبانه روز مشتریان شما می توانند به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.

اینجاست که باید نتیجه گرفت که هیچ شغل، حرفه و یا کسب و کاری نیست که نیازمند داشتن وبسایت برای معرفی خود به مشتریانش نباشد. اما این را نیز باید در نظر گرفت که همه آنها نیاز ندارند که هزینه های بسیار بالایی برای داشتن یک وبسایت انجام دهند. برای بعضی از مشاغل، حرفه و یا کسب و کارها داشتن وبسایت می تواند مانند یک بروشور بسیار قدرتمند عمل نمایید و برای بعضی دیگر می تواند یگ فروشگاه بزرگ با محصولات گوناگون باشد. وبسایت ها بر اساس قدرت، کارایی و هدف دسته بندی و قیمت گذاری می شوند و هرچه عملکرد یک وبسایت وسیع تر باشد از قیمت بالاتری نیز برخوردار می باشد. سایت های ارزان قیمت مناسب کسانی است که هیچ تجربه ای در ضمینه نگهداری و مدیریت وب سایت ندارند ! و یا برای اولین بار است که می خواهند یک سایت داشته باشند و به هیچ وجه نیاز نمی باشد که هزینه بالایی انجام دهند. سودمندی وبسایت آنقدر جذاب است که تعداد وب سایت ها از 133 عدد در ژوئن سال 1993 به 2500 عدد در ژوئن سال 1994 و در ژوئن سال 2001 به 28 میلیون وبسایت افزایش یافت. در دسامبر سال 2005 حدوداً 69 میلیون وب سایت وجود داشت و این عدد با سرعت غیر قابل تصوری در سالهای بعد از 2005 رو به افزایش است. آنچه اتفاق افتاده این است که سازمان هایی که زمانی برای اطلاع رسانی درباره محصول خود به صورت چاپی و در حجم محدود حتی برای افراد معدودی از جامعه محلی دچار تردید ، درنگ و مشکل بودند ، اکنون اطلاعات مربوط به محصول خود را برای مشاهده کل جهان در وبسایت خود قرار می دهند و به این ترتیب فروش خود را هم افزایش داده اند.

سخن آخر

اگر روزی تصمیم به داشتن یک وبسایت برای کسب و کار، حرفه و یا شخص خودتان گرفتید باید دقت داشته باشید که اصول و قواعد داشت یک وبسایت برای بازدید از آن به روز بودن شما می باشد و اگر وبسایت داشته باشید ولی به روز نباشید و در آن فعالیتی انجام ندهید کمک چندانی به شما نخواهد کرد و فقط در غالب یک بروشور قابل استفاده می باشد. شرط داشتن یک وبسایت به روز بودن است، چرا که شما در جامعه ای پر از اطلاعات قدم گذاشته اید. شایان ذکر است که شما می توانید با کمی آموزش در کمترین زمان ممکن سایت خود را بسازید.

داستان عجیب دو تریدر برتر تاریخ که شما را شوکه میکندبهترین از نظر کاربران
داستان عجیب دو تریدر برتر ...
چرا باید یک عکاس شویمآخرین پست
چرا باید یک عکاس شویم